AstronomieAntwoorden: Stuur een Vraag

AstronomieAntwoorden
Stuur een Vraag


[AA] [Woordenboek] [Antwoordenboek] [UniversumFamilieBoom] [Wetenschap] [Sterrenhemel] [Planeetstanden] [Reken] [Colofon]

1. Huiswerk

\(\def\|{&}\DeclareMathOperator{\D}{\bigtriangleup\!} \DeclareMathOperator{\d}{\text{d}\!}\)

Heb jij een vraag over sterrenkunde of iets aan de hemel of in de ruimte? Je kunt op de volgende manieren een antwoord proberen te vinden:

  1. Zoek je onderwerp in de lijst met onderwerpen in het AntwoordenBoek.
  2. Zoek je onderwerp in de lijst met alle vragen in het AntwoordenBoek.
  3. Zoek door alle tekst in deze bladzijden (aa.quae.nl) of op het hele web (WWW) door je vraag (of het onderwerp van de vraag) hieronder in te vullen en dan op de knop "Zoek met Google" te drukken:

    Google
    WWW aa.quae.nl

Heb je bovenstaande dingen geprobeerd maar toch het antwoord op je vraag nog niet kunnen vinden? Dan kun je je vraag naar mij opsturen. Ik zal je vraag waarschijnlijk niet beantwoorden als:

Zelfs als je vraag nieuw en duidelijk en sterrenkundig en geen huiswerk is kan het wel een week of langer duren voor je antwoord krijgt.

Schrijf je vraag in de rechthoek hieronder. Gaat je vraag over iets op mijn website? Zet er dan het adres of titel van de bladzijde bij en ook het nummer van het hoofdstuk of de formule of de figuur zodat ik de tekst/formule/figuur waarover je vraag gaat gemakkelijk kan vinden.


De vakjes hieronder hoef je niet in te vullen als je niet wilt. Als je je emailadres invult, dan stuur ik daar (misschien) een antwoord naar toe speciaal voor jou. Pas op dat je geen spelfouten maakt in je emailadres, want anders komt mijn antwoord niet bij jou terecht. Als je geen leeftijd invult, dan neem ik aan dat je een volwassene bent. Als je je woonplaats invult, schrijf daar dan niet je volledige adres bij, want dat heb ik nergens voor nodig en het is niet altijd veilig als je je volledige adres aan mensen geeft die je niet kent.
Ik zal de informatie die je invult aan niemand anders geven en zal je ook geen ongevraagde emails sturen.

Je naam:
Je woonplaats:
Je leeftijd:
Je emailadres:

1. Huiswerk

Het is misschien verleidelijk om hierboven je huiswerkvragen in te vullen, maar als ik vermoed dat je vraag een huiswerkvraag is dan zal ik niet zomaar het gewenste antwoord geven, want het is de bedoeling van huiswerk dat je zelf je weg leert vinden in de materie waarover het huiswerk gaat, en het overschrijven van een antwoord van mij helpt daar niet bij. Bovendien zal ik niet naast je zitten op het proefwerk of tentamen dat je later over het onderwerp van je huiswerk zult krijgen, dus dan moet je het ook zelf doen.

Als je een huiswerkvraag hebt met een astronomisch tintje en je komt er zelf niet uit, dan ben ik niet te beroerd om je op weg te helpen, maar alleen als ik kan zien dat je er zelf serieus werk van hebt proberen te maken. Dat betekent dat je moet kunnen vertellen waar je precies vast zit, en welke mogelijke antwoorden je zelf ziet voor het probleem, en waarom je niet kunt beslissen welke de goede is. Ongeveer zoals je leraar of lerares dat van je zou verwachten, dus.[AA]

talen: [en] [nl]

//aa.quae.nl/nl/antwoorden/vraag.html;
Laatst vernieuwd: 2021-07-19